Online könyvelőprogram - Saldo Zrt.
SALDO Zrt. logo
Kérdése van? 06-30-237-9822

SALDO EASYWEB - TÖBB, MINT KÖNYVELŐPROGRAM - MOST 25% KEDVEZMÉNNYEL

Fizessen elő felhőalapú könyvelőprogramunkra 25% kedvezménnyel március 31-ig! Ha most köti meg éves szerződését, az utolsó 3 hónap díját elengedjük.
És ez még nem minden! Az akció időtartalma alatt leadott megrendelések mellé plusz 1 hónap díjmentes SALDO adótanácsadást biztosítunk!
Kérje ajánlatunkat most!

Online könyvelőprogramunkat úgy alkottuk meg, hogy olyan alternatívát nyújtson a kisvállalkozásoknak, amely amellett, hogy megfizethető, igen hatékony és fejlett is. A havi bérleti díj tervezhető költséget biztosít, amely a kisvállalkozások számára pénzügyi stabilitás szempontjából elengedhetetlen. A Saldo EasyWeb a legjobb választás kisvállalkozások, civil szervezetek, könyvelőirodák számára, valamint bármilyen vállalkozás számára, akik könyveiket kettős könyvvitelben vezetik. Rendszerünk egyszerű, szakmai, használata pedig igen intuitív.

MIÉRT ÉRDEMES A SALDO KÖNYVELŐPROGRAMJÁT VÁLASZTANIA?

A rendszert helytől és időtől bármikor elérheti egy egyszerű webböngészőből, ahol a megszokott web alkalmazásokhoz képest kiemelkedő minőséget és komfortot tapasztalhat.

Mivel a szoftver webalapú, semmilyen technikai korlátja nincs a táblagépes vagy okostelefonos elérésnek, így Ön sürgős esetben is hozzáférhet könyvelési adataihoz vagy akár szerkesztheti is azokat hordozható eszközén.

Köszönhetően a web alapú, felhő alkalmazásnak cégének nem kell drága gépparkba fektetnie és üzemeltetnie azt, illetve mellé még drága licenceket fizetnie. Elég a Saldo EasyWeb havi bérleti díját fizetni, ami által mindent megkap, amit egy drága géppark és szoftver licenc biztosítana Önnek, azonban a költségei sokkal alacsonyabbak lesznek.

MIK A SALDO EASYWEB KÖNYVELŐPROGRAM FUNKCIÓI?

A Saldo Easyweb nem csak a forintban, de a könyveiket idegen devizanemben vezetők számára is lehetőséget nyújt a használatra, hiszen a szoftver problémamentesen kezeli a devizákat.

A Saldo EasyWeb kitűnően működik együtt különböző pénzügyi rendszerekkel, legyen az kereskedelmi bank vagy állami rendszer. A banki tranzakciók esetében az EasyWeb képes a tételek importjára, feldolgozására és utalások generálására. Emellett tökéletesen illeszkedik a NAV 3.0-hoz. Képes számlák kiállításár a NAV követelményeinek megfelelően, illetve azok importjára a NAV felületéről.

Továbbá a Saldo EasyWeb könyvelőprogram használatával lehetséges az automatikus beszámoló készítés, OBR generálás, ÁFA bevallások készítése és a tárgyieszköz nyilvántartás elkészítése is.

FELKELTETTE ÉRDEKLŐDÉSÉT A SALDO EASYWEB? TEKINTSE MEG MŰKÖDÉS KÖZBEN!Töltse ki űrlapunkat és hamarosan felkeressük!

Integrált vállalatirányítási rendszer
Integrált számviteli rendszer államháztartási szerveknek
Online könyvelőprogram
Navigator adatvizualizációs szoftver

Rólunk mondták

A Creator alkalmazás a törvényi kötelezettség maximális kielégítése mellett, kiváló paraméterezési lehetőségével, felhasználóbarát felületével és ügyfélszolgálatával megfelelően támogatja munkánkat. Nagyon jó együttműködő partnerek, korrekt árakkal.

Soós Ildikó, CFO, Ringier Axel Springer Magyarország Kft.

A Széchenyi István Egyetem 1993 óta használja a Saldo integrált ügyviteli rendszerét, eközben kiváló stratégiai kapcsolatot alakítottunk ki. A szoftver követi a változó jogszabályokat, az Egyetem igényeire szabható és ár-érték arányban a legjobb a piacon.

Papatyi Csaba, Széchenyi István Egyetem gazdasági igazgató

Adótanácsadásra van szüksége? Cége nehezen boldogul a számviteli,
munkaügyi problémákkal? Kérjen tőlünk személyre szabott ajánlatot!

Releváns cikkek

Összes olvasása

Iratkozzon fel a Saldo hírlevelére
és mi naprakészen tartjuk adóügyekben!