Online könyvelőprogram - Saldo Zrt.
SALDO Zrt. logo

SALDO.NET - TÖBB, MINT KÖNYVELŐPROGRAM

Online könyvelőprogramunkat úgy alkottuk meg, hogy olyan alternatívát nyújtson a kisvállalkozásoknak, amely amellett, hogy megfizethető, igen hatékony és fejlett is. A havi bérleti díj tervezhető költséget biztosít, amely a kisvállalkozások számára pénzügyi stabilitás szempontjából elengedhetetlen. A SALDO.NET a legjobb választás kisvállalkozások, civil szervezetek, könyvelőirodák számára, valamint bármilyen vállalkozás számára, akik könyveiket kettős könyvvitelben vezetik. Rendszerünk egyszerű, szakmai, használata pedig igen intuitív.

MIÉRT ÉRDEMES A SALDO KÖNYVELŐPROGRAMJÁT VÁLASZTANIA?

A rendszert helytől és időtől bármikor elérheti egy egyszerű webböngészőből, ahol a megszokott web alkalmazásokhoz képest kiemelkedő minőséget és komfortot tapasztalhat.

Mivel a szoftver webalapú, semmilyen technikai korlátja nincs a táblagépes vagy okostelefonos elérésnek, így Ön sürgős esetben is hozzáférhet könyvelési adataihoz vagy akár szerkesztheti is azokat hordozható eszközén.

Köszönhetően a web alapú, felhő alkalmazásnak cégének nem kell drága gépparkba fektetnie és üzemeltetnie azt, illetve mellé még drága licenceket fizetnie. Elég a SALDO.NET havi bérleti díját fizetni, ami által mindent megkap, amit egy drága géppark és szoftver licenc biztosítana Önnek, azonban a költségei sokkal alacsonyabbak lesznek.

MIK A SALDO.NET KÖNYVELŐPROGRAM FUNKCIÓI?

A SALDO.NET nem csak a forintban, de a könyveiket idegen devizanemben vezetők számára is lehetőséget nyújt a használatra, hiszen a szoftver problémamentesen kezeli a devizákat.

A SALDO.NET kitűnően működik együtt különböző pénzügyi rendszerekkel, legyen az kereskedelmi bank vagy állami rendszer. A banki tranzakciók esetében az SALDO.NET képes a tételek importjára, feldolgozására és utalások generálására. Emellett tökéletesen illeszkedik a NAV 3.0-hoz. Képes számlák kiállítására a NAV követelményeinek megfelelően, illetve azok importjára a NAV felületéről.

Továbbá a SALDO.NET könyvelőprogram használatával lehetséges az automatikus beszámoló készítés, OBR generálás, ÁFA bevallások készítése és a tárgyieszköz nyilvántartás elkészítése is.

Töltse ki űrlapunkat és hamarosan felkeressük!

Integrált vállalatirányítási rendszer
Integrált számviteli rendszer államháztartási szerveknek
Online könyvelőprogram
Navigator adatvizualizációs szoftver

Rólunk mondták

A Creator alkalmazás a törvényi kötelezettség maximális kielégítése mellett, kiváló paraméterezési lehetőségével, felhasználóbarát felületével és ügyfélszolgálatával megfelelően támogatja munkánkat. Nagyon jó együttműködő partnerek, korrekt árakkal.

Soós Ildikó, CFO, Ringier Axel Springer Magyarország Kft.

A Széchenyi István Egyetem 1993 óta használja a Saldo integrált ügyviteli rendszerét, eközben kiváló stratégiai kapcsolatot alakítottunk ki. A szoftver követi a változó jogszabályokat, az Egyetem igényeire szabható és ár-érték arányban a legjobb a piacon.

Papatyi Csaba, Széchenyi István Egyetem gazdasági igazgató

Adótanácsadásra van szüksége? Cége nehezen boldogul a számviteli,
munkaügyi problémákkal? Kérjen tőlünk személyre szabott ajánlatot!

Releváns cikkek

Összes olvasása

Iratkozzon fel a Saldo hírlevelére
és mi naprakészen tartjuk adóügyekben!