Adó, számvitel, munkaügy - Saldo Zrt.
SALDO Zrt. logo
Adótanácsadás

Adó, számviteli és munkaügyi tanácsadás

MEGBÍZHATÓ PARTNER ADÓZÁSBAN, MUNKAÜGYBEN ÉS SZÁMVITELBEN

A folyamatosan változó jogi környezet, valamint adózási és pénzügyi szabályozás megteremtette az igényt a vállalkozói és állami szektorban a jogszerű és optimalizált gazdálkodásra, melyhez célszerű és hatékony egy professzionálisan működő adótanácsadói szolgáltató megbízása. A SALDO Zrt. szakmai jó hírnevét azzal alapozta meg, hogy az elmúlt évtizedek során megbízhatóan, mindig a legmagasabb szakmai színvonalon nyújtott azonnal alkalmazható, gyakorlatorientált adótanácsadást a hazai gazdálkodó szervezeteknek.

PROFESSZIONÁLIS ADÓZÁS BÁRKI SZÁMÁRA

Az adózás folyamata a piaci és az állami szféra szereplőit egyaránt érinti, így mindenkinek szüksége van az adóügyek megbízható és szakmai lebonyolítására. Folyamatos termékfejlesztésünknek és portfólióbővítésünknek köszönhetően ma már komplex megoldást tudunk nyújtani mikro-, kis-, közép és nagyvállalatoknak éppúgy, mint állami költségvetési szerveknek, minisztériumoknak, önkormányzatoknak, nonprofit intézményeknek.

A SALDO ADÓTANÁCSADÁS ÉRTÉKEI ÜGYFELEINK SZÁMÁRA

Legfőbb versenyelőnyünk és szakmai értékünk, hogy megoldásainkat, tanácsainkat minden esetben jogszabályokkal alátámasztva, konkrét javaslatok megfogalmazásával adjuk át ügyfeleinknek, így gazdálkodásukat, üzleti döntéseiket azonnal hasznosítható, megbízható információkkal tudjuk támogatni.  Különleges esetekben a minél erősebb jogi alátámasztás érdekében akár Pénzügyminisztériumi vagy NAV állásfoglalással egészítjük ki tanácsainkat.

GYORS ÉS SZAKSZERŰ TANÁCSADÁS MINDEN HELYZETBEN

Ügyfeleink igényekre szabva, belső és külső specializált szakértői bázist is kialakítottunk, így minden felmerülő egyedi kérésnek rövid időn belül eleget tudunk tenni. Tevékenységünk alapját ma már a holisztikus szemlélet alkalmazása adja. Munkánk során nem kizárólag adótanácsadásra fókuszálunk, hanem teljeskörűen figyelembe vesszük a gazdálkodó szervezet adózással kapcsolatos folyamatait és kihatásait, legyen szó számviteli elszámolásról, társadalombiztosítási ellátásról, járulékfizetési kötelezettségről vagy munkajogról. Ügyfeleink számára így biztosítani tudjuk az optimalizált és minden adójogszabálynak megfeleltethető működést. Több mint 2100 ügyfelünket személyesen, telefonon, illetve írásban szolgáljuk ki, ezen kívül igény esetén tartunk egyéni vagy csoportos konzultációkat is, kiemelt témakörökre fókuszálva.

Érdekeli az adótanácsadási szolgáltatás?

Szolgáltatások

Rólunk mondták

Ezúton szeretném megköszönni a szakmai kiadványokat, melyeket mellékelten megküldtek részemre. Köszönöm továbbá, hogy tevékenységükkel hozzájárulnak az adózók hiteles tájékoztatáshoz és jogkövető magatartásuk kialakításához.

dr. Asztalos Zsuzsa - főosztályvezető-helyettes, NAV Központi Irányítás

Miért a Saldót választottuk? A legfontosabb szempont az volt, hogy ha hirtelen kell dönteni fontos szakmai kérdésekben, Önök rögtön elérhetőek és felkészült szakembereik segítenek megválaszolni a kérdéseinket. Munkájukat ezúton is köszönjük!

Bucsi László, Nopet Kft.

A Saldo tanácsadási szolgáltatását azért választottam, mert magas szakmai tudással rendelkező tanácsadó kollégákkal dolgoznak, képzéseikből is szakkönyveikből sokat lehet tanulni és hasznosítani és nem utolsó sorban az éves tagdíj összege megfizethető.

Nyilas Ildikó, pénzügyi- és számviteli irányító, Grow Group Palánta Kft.

Csak csodálni tudjuk, hogy mind a telefonos, mind az írásban történő kérdéseinkre milyen gyorsan, nagy szakértelemmel tudnak válaszolni. Úgy gondolom, nagyon-nagyon megéri az éves díjuk, csak ajánlani tudjuk Önöket.

Bacsek Éva, Financial Manager, Industrial Technique Hungary Kft.

A SALDO 2009-ben nagy segítségünkre volt a teljes és átfogó APEH vizsgálatot követő jogorvoslati szakaszban, melyben cégünket képviselte az Adóhatóság előtt. A precíz és szakmai munkájukkal jelentős költségektől mentették meg az RM-Royal Motor Kft-t.

Horváth Miklós, Ügyvezető igazgató, RM-Royal Motor Kft.

A SALDO Zrt. adószakmai ügyekben tanácsaikkal jelentősen csökkentik a bonyolult szerződéses kapcsolatainkból származó adókockázatot. A szakmailag megalapozott eljárásuknak köszönhetően sikerrel védtük meg a hatóság szerint téves jogalkalmazásunkat.

Dr. Horváth Gyula, Vezérigazgató, Balatoni Hajózási Zrt.

A Katona hosszú évek óta partnere a Saldonak. A vállalkozásunk gazdálkodásával kapcsolatban több területen kértünk tanácsot vagy segítséget a törvényi változások értelmezésében, ezért együttműködésünket a további években is folytatni szeretnénk.

Dely Katalin, gazdasági igazgató, Katona József Színház

1983 óta állok kapcsolatban a Saldo tanácsadó szolgáltatásával. Az utóbbi években különösen adótanácsadóik adnak értékes információkat a jogszabályok értelmezéséhez. Köszönjük eddigi munkájukat és reméljük, hogy még sokáig együtt dolgozhatunk!

Pogány Éva, Szuper Print Kft.

Releváns cikkek

Összes olvasása

Iratkozzon fel a Saldo hírlevelére
és mi naprakészen tartjuk adóügyekben!