Excel képzések - Saldo Zrt.
SALDO Zrt. logo

Excel képzések Kihelyezett oktatás cégénél egyedi igények szerint

Céges kihelyezett oktatást vállalunk egyéni tematika alapján!

Mindennapi munkája során Excel táblázatokkal kell dolgoznia, PowerPoint prezentációkat kell készítenie? Szeretne többet tudni ezek használatáról, mely meggyorsíthatja a napi munkát? Kihelyezett tanfolyamainkon kezdőtől a haladó szintig vállaljuk céges képzések megszervezését az Önök igényeihez alkalmazkodva. Kérje ajánlatunkat!


Képzési kínálat

Képzési kínálatunkban az alábbi, egyenként 8 órás tematikai egységek közül válogathat. A kezdő kurzustól az összetett feladatok elvégzéséig kiválaszthatja azt az oktatást, melyre cégükben aktuálisan szükség van.

Az oktatást cégükhöz kihelyezett képzés formájában végezzük, igény esetén online. Kérje ajánlatunkat, amely minden esetben egyedi a résztvevők és megrendelt modulok számától, valamint a képzés helyszínétől függően!

Modulok

Schwarzenberger Ferenc Excel oktatás

Oktató

Schwarczenberger Ferenc

Gyakorlati fókuszú, a mindennapi munka során használható tudást középpontba helyező oktató. 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a felnőttképzés informatikai szegmensében.

Oktatásai során magas mércét állít fel a résztvevők számára, ezzel biztosítva, hogy a tanulók a 8 órás tanfolyam végére magabiztosan rendelkezzenek az ígért tudással.

Jól ismeri az Excel használata során felmerülő nehézségeket, melyeket jól érthető és követhető módon tesz könnyen elsajátíthatóvá.

Excel alapok

A képzés során megismeri az Excel munkaterület használatát. A kurzuson foglalkozunk a cellák kibővített kezelésével, és a függvények alapvető használatával ismerkedünk. Ezt követőek az adatok összefüggésének meghatározása és az adattáblák használata kerül sorra. Végül pedig megtanul grafikonokat készíteni és formázni.

Excel Függvények Master

A kurzuson először a függvények általános tudnivalóit, alapvető használatának módjait ismeri meg. Ezt követően sorra vesszük a mindennapi munka során hasznos függvényeket és megtanuljuk használni: statisztikai és matematikai függvények, dátum- és időfüggvények, logikai függvények, pénzügyi függvények. A tudást a gyakorlatban is kipróbáljuk példákon és megoldásokon keresztül.

Excel Pivot

Nagy mennyiségű adat könnyű és gyors feldolgozása, elemzése és prezentálása. Megtanuljuk a kimutatások felépítését, létrehozását, és bemutatom azt is, ezek hogyan tehetők valóban látványosság. Műveleteket végzünk a kimutatás értékmezőivel: szűrések és sorba rendezés, számítások a kimutatásban. Megismerjük egy külső adatbázist adatainak használatát.

Excel Makró

Az Excel Makró oktatást azoknak a haladó felhasználóknak ajánljuk, akik hatékonyan szeretnékk felgyorsítani a feladatok elvégzését. A makrók segítségével az Excelt "megtanítjuk" egyes feladat megoldására. A kurzuson bemutatjuk, milyen megoldásokhoz ideális a rögzített makró, és hogyan használjuk gyakorlati problémák megoldására.

Excel Power Query

Adatok importálása és automatizálás az Excel Power Query segítségével. Megtanuljuk, hogyan tudunk csatlakozni a különböző adatforrásokhoz, miként töltjük be a lekérdezés eredményét, hogyan fűzzük ezeket össze, és a kapott adatokkal milyen komplex feladatokat tudunk megoldani, hogyan használjuk az M függvényeket.

Excel DashBoard (IrányítóPult)

Igényes jelentések létrehozásához, melyeket magabiztosan prezentálhatunk. A kurzuson megismerkedünk a DashBoard kialakításához szükséges eszközökkel és megismerjük a Táblázat adatstruktúra előnyeit. Megtanuljuk a kimutatások elkészítésének módjait Pivot táblával, megismerjük a kimutatásdiagramok hozzáadásának módjait.

Excel Power Pivot

Több, akár különböző forrásból származó adattal végzett munka során megkönnyíti a feladatot ezek összefésülése és áttekinthető kezelése. A Power Pivot segítségével kimutatásokat készíthetünk a meghatározott elemzendő adatokból. A képzésen megismerjük az önkiszolgáló üzleti intelligencia előnyeit, a DAX és KOCKA függvényeket, valamint az Irányítópult által készíthető interaktív jelentések létrehozását.

Power BI oktatás

A Power BI tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik döntéselőkészítési folyamatokban vesznek részt. A technológia segítségével adatokat transzformálhat, kapcsolhat össze, és ezekből kimutatásokat készíthet. A képzésen megismerjük a PowerQuery alapokat, majd pedig a Power BI adatmodellezést, vizualizációkat, szűréseket.

Felhőalapú Excel M365 képzés

A 8 órás képzésen megismerjük a felhúalapú Excel használatának módjait. A képzés során az asztali Excel használatának legalább alapszintű ismeretét feltételezzük. Megtanulunk munkafüzeteket kezelni, függvényeket, adattáblákat használni, grafikonokat készíteni.

Office 365 alapok, OneDrive és Teams

Ismerje meg az az Office 365 funkcióit és új lehetőségeit! Az Office 365 alapjaitól indulunk, megtanuljuk a OneDrive kezelését, megismerjük a Microsoft Teams szolgáltatásait és ezek használatát.

Kérjen ajánlatot!

Mely képzések érdeklik? *
Képzés formája