Szakképzések - Saldo Zrt.
SALDO Zrt. logo

A szakképzések a Saldo felnőttképzési tevékenységének szerves részét alkotják, küldetésünk, hogy a vállalatok a munkaerőpiacról felkészült gazdasági szakembereket vegyenek fel állományukba. Fontosnak tartjuk, hogy az oktatás a megfelelő elméleti felkészítés mellett ugyanakkora hangsúlyt fordítson a gyakorlati alapokra is, hiszen a valódi tudás csak így sajátítható el.

Tanfolyamainkon a szakmát kiválóan ismerő, abban dolgozó szakemberek oktatnak. A naprakész elméleti tudás mellett, valódi, munkájuk során megszerzett tapasztalataikat is megosztják a hallgatókkal. A szakmai tapasztalat beépítésre kerül a tanmenetbe, ami által gyakorlati irányból is megerősített tudásra tehetnek szert a Saldo szakképzésén.

Színvonalas módszereinknek köszönhetően a Saldonál végző hallgatók a munkaerőpiacon elismert tanúsítványt és oklevelet szerezhetnek.

Konferenciák
Szakképzések
Kreditpontos továbbképzések

Rólunk mondták

Ma részt vettem a havi vállalkozási konzultációs napon. Az előadás nagyon hasznos volt, mert azon felül, hogy ismertette az anyagot, volt lehetőség, hogy a részletekbe is belemenjünk. Köszönöm a lehetőséget, és várom a következő havi témát!

Gombosné Idei Anikó, Medipack Kft.

Hosszú évek partnerség után örömmel mondhatom, hogy a Saldo professzionális támogatást ad az Ernst & Young képzéseihez. A járvány a mindenki számára is nehéz helyzetet hozott – a Saldo-nak köszönhetően a résztvevők végig biztonságban érezhették magukat.

Varga Júlia, EY képzési vezető

Adótanácsadásra van szüksége? Cége nehezen boldogul a számviteli,
munkaügyi problémákkal? Kérjen tőlünk személyre szabott ajánlatot!

Releváns cikkek

Összes olvasása

Iratkozzon fel a Saldo hírlevelére
és mi naprakészen tartjuk adóügyekben!