Navigator adatvizualizációs szoftver - Saldo Zrt.
SALDO Zrt. logo

VEZETŐI DÖNTÉSHOZATAL FELSŐFOKON

A Creator Navigator adatvizualizációs szoftver a Saldo portfóliójának kimondottan vezetőket és döntéshozásukat támogató rendszere. A Navigatorral célunk, hogy a cégvezetők megalapozottabb döntéseket hozhassanak, rövidebb idő alatt.

A Navigator segítségével cégvezetőként új szempontokat vehet figyelembe a döntéshozatal során és úgy láthatja a vállalkozása teljesítményét leíró számokat, ahogy korábban még nem volt lehetősége.

HOGYAN TÁMOGATJA A DÖNTÉSHOZÁST A CREATOR NAVIGATOR?

A rendszer üzleti elemzési és megjelenítési képességeinek köszönhetően feltárulnak Ön előtt a rejtett összefüggések a vállalkozás egyes folyamatai között. Ezek megismerése által helyes döntéseket hozhat, növelheti a profitot és az alaposabb üzleti döntésekkel elősegítheti a növekedést.

A vezetői terepasztal funkció által mélyebb belátást kaphat az értékesítési folyamatokba. A szoftver grafikonokon keresztül szemlélteti az értékesítési eredményeket, a vevők viselkedését és más fontos információkat. A grafikus felület által olyan tényezőket is felfedezhet, amely által hatékonyabbá teheti az értékesítési mechanizmusokat és cége sikeresebbé válhat ezen a területen is!

A grafikus felület ezzel együtt minden számot, adatot és összeget úgy jelenít meg, hogy gyorsabban és könnyebben értelmezhetőek legyenek, ezzel felgyorsítva a fontos döntési folyamatokat.

Vissza

Töltse ki űrlapunkat és hamarosan felkeressük!

Integrált vállalatirányítási rendszer
Integrált számviteli rendszer államháztartási szerveknek
Online könyvelőprogram
Navigator adatvizualizációs szoftver

Rólunk mondták

A Creator alkalmazás a törvényi kötelezettség maximális kielégítése mellett, kiváló paraméterezési lehetőségével, felhasználóbarát felületével és ügyfélszolgálatával megfelelően támogatja munkánkat. Nagyon jó együttműködő partnerek, korrekt árakkal.

Soós Ildikó, CFO, Ringier Axel Springer Magyarország Kft.

A Széchenyi István Egyetem 1993 óta használja a Saldo integrált ügyviteli rendszerét, eközben kiváló stratégiai kapcsolatot alakítottunk ki. A szoftver követi a változó jogszabályokat, az Egyetem igényeire szabható és ár-érték arányban a legjobb a piacon.

Papatyi Csaba, Széchenyi István Egyetem gazdasági igazgató

Adótanácsadásra van szüksége? Cége nehezen boldogul a számviteli,
munkaügyi problémákkal? Kérjen tőlünk személyre szabott ajánlatot!

Releváns cikkek

Összes olvasása

Iratkozzon fel a Saldo hírlevelére
és mi naprakészen tartjuk adóügyekben!