Konferenciák - Saldo Zrt.
SALDO Zrt. logo

Napjainkban a környezet gyors változása elengedhetetlenné teszi a dolgozók folyamatos tanulását és a munkaerő képzését. A szakmai konferencia a továbbképzés leghatékonyabb módszere abban az esetben, amikor olyan komplex a vállalatot érintő változások történnek, amelyek a cég teljes munkaállományának minél gyorsabb és alaposabb képzését, informálását igényli. Az elmúlt években sok ilyen esemény volt törvényi változások, új jogszabályok bevezetése nyomán, így az igény egyre magasabb a színvonalas konferenciák felé.

A Saldo konferenciái a legjobb megoldást nyújtják, amikor cégének minden szinten fel kell készülnie a változásokra és az ebből adódó jövőbeli kihívásokra. Konferenciáinkon mindig a szakma által elismert előadók látják el naprakész információkkal a részvevőket, hogy felkészülten és könnyen oldhassák meg a jövőben felmerülő problémákat. A konferenciák során a felmerülő kérdéseket előadóink azonnal és közvetlenül megválaszolják, ezzel támogatva precizitást és cége munkaerejének továbbfejlődését.

Célunk, hogy konferenciáink szakmai, naprakész és színvonalas tudást adjanak, amelyet a munkavállalók felhasználhatnak és megkönnyíthetik vele a mindennapi munkát.

Konferenciák
Szakképzések
Kreditpontos továbbképzések

Rólunk mondták

Ma részt vettem a havi vállalkozási konzultációs napon. Az előadás nagyon hasznos volt, mert azon felül, hogy ismertette az anyagot, volt lehetőség, hogy a részletekbe is belemenjünk. Köszönöm a lehetőséget, és várom a következő havi témát!

Gombosné Idei Anikó, Medipack Kft.

Hosszú évek partnerség után örömmel mondhatom, hogy a Saldo professzionális támogatást ad az Ernst & Young képzéseihez. A járvány a mindenki számára is nehéz helyzetet hozott – a Saldo-nak köszönhetően a résztvevők végig biztonságban érezhették magukat.

Varga Júlia, EY képzési vezető

Adótanácsadásra van szüksége? Cége nehezen boldogul a számviteli,
munkaügyi problémákkal? Kérjen tőlünk személyre szabott ajánlatot!

Releváns cikkek

Összes olvasása

Iratkozzon fel a Saldo hírlevelére
és mi naprakészen tartjuk adóügyekben!