Oktatásszervezés - Saldo Zrt.
SALDO Zrt. logo

A felnőttképzés rendszere 2021-től teljesen megújul.  A kontakt, személyes jelenlétet igénylő képzések mellett egyre nagyobb teret kívánunk adni az online, gyakorlati oktatásoknak és előadásoknak. Oktatási központként alkalmazkodunk az új struktúrához és folyamatosan monitorozzuk a munkaerőpiaci igényeket. Képzéseink által minden gazdasági szakember fejlődési lehetőséghez, naprakész tudáshoz juthat. Képzéseink közül az adózási, számviteli társadalom és bérügyintézői valamint irodatechnikai – Excel, Word, Acces - képzések a legnépszerűbbek.

Szakmát adó képzéseink mellett ágazatunk másik fontos és kiemelkedő szegmense a gazdasági és pénzügyi területen dolgozó gazdasági szakemberek kreditpontos továbbképzése. Szakmai konferenciáink és továbbképzéseink minden kreditpontgyűjtési – mérlegképes könyvelői, adótanácsadó, adószakértői, könyvvizsgálói – lehetőséget biztosítanak. A kor kihívásait szem előtt tartva képzéseinket a személyes jelenlét mellett online és e-learning formában is biztosítani tudjuk az érdeklődőknek.

HÁTTÉR

Felnőttképzési portfóliónk szakmai hátterét a SALDO Zrt. jól képzett és megalapozott szakmai tudással rendelkező gazdasági tanácsadóival állítjuk össze és biztosítjuk. Legyen szó előadásról vagy éppenséggel OKJ tanfolyamról. Ez a szakmai háttér biztosítja, hogy a nálunk résztvevő szakemberek vagy képesítést szerző hallgatók naprakész és használható tudást szerezzenek. Kollégáink mellett rendszeresen kérünk fel olyan külsős, a piacon is elismert előadót, aki egy adott téma legelismertebb szakértője, ezzel is biztosítva a magas színvonalat.

A FELNŐTTKÉPZÉS ÉRTÉKAJÁNLATA

  • olvasmányos és logikus szakmai tartalmak
  • versenyképes tudás, gyakorlatorientált gazdasági képzés
  • karrierúthoz igazodó modulok pályakezdőktől közép-, és felsővezetői szintig
  • cégünk kiváló, nagy tudású és gyakorlott előadói, oktatói, elismert külsős szakértők
  • versenyképes, ár-érték arányban kimagasló képzési díjak

A TUDÁS FELÉRTÉKELŐDÉSE

A munkaerőpiac változékonysága előtérbe helyezte a magabiztos tudást és erős kompetenciákat, míg a gyorsan változó gazdasági környezet folyamatos újításokat generál, amihez elengedhetetlen a legfrissebb ismeret és információ megszerzése. Felnőttképzési központunk mindkét elvárásnak megfelel.

ÜZLETÁGUNK SZÁMUKBAN

  • évente 2-300 szakember szerzi meg nálunk végzettségét,
  • minden évben 2500 fő számára tartunk szakmai előadásokat, konferenciákat,
  • egy évben 3500-4000 fő számára tartunk továbbképzéseket.
Konferenciák
Szakképzések
Kreditpontos továbbképzések

Rólunk mondták

Ma részt vettem a havi vállalkozási konzultációs napon. Az előadás nagyon hasznos volt, mert azon felül, hogy ismertette az anyagot, volt lehetőség, hogy a részletekbe is belemenjünk. Köszönöm a lehetőséget, és várom a következő havi témát!

Gombosné Idei Anikó, Medipack Kft.

Hosszú évek partnerség után örömmel mondhatom, hogy a Saldo professzionális támogatást ad az Ernst & Young képzéseihez. A járvány a mindenki számára is nehéz helyzetet hozott – a Saldo-nak köszönhetően a résztvevők végig biztonságban érezhették magukat.

Varga Júlia, EY képzési vezető

Adótanácsadásra van szüksége? Cége nehezen boldogul a számviteli,
munkaügyi problémákkal? Kérjen tőlünk személyre szabott ajánlatot!

Releváns cikkek

Összes olvasása

Iratkozzon fel a Saldo hírlevelére
és mi naprakészen tartjuk adóügyekben!