Új online újságot indít a SALDO Zrt. ÉRTÉK-ADÓ néven - Saldo Zrt. - Saldo Zrt.
SALDO Zrt. logo
Kérdése van? 06-30-237-9822
Cikkek, hírek

Új online újságot indít a SALDO Zrt. ÉRTÉK-ADÓ néven

érték-adó online újság

2020-tól a Saldo Zrt. átalánydíjas tanácsadói szolgáltatást igénybe vevő ügyfelei részére – a Periodika szaklap mellett - új online újságot indít ÉRTÉK-ADÓ néven. Az elektronikus újság az adózási kérdések gyakorlat- és problémaorientált megközelítésével foglalkozik, valamint az adózást és a kapcsolódó szakterületeket érintő legjelentősebb hazai és Európai Uniós bírósági ítéleteket dolgozza fel.

Az első e-lapszámot 2020. január utolsó napjaiban küldjük meg tanácsadói ügyfeleink munkatársai által regisztrált e-mail címekre. Ezért arra biztatjuk Önöket, hogy regisztráljanak az adozasitanacsadas.hu oldalon, megadva cégük tagi éves azonosítószámát, hogy ne maradjanak le az Érték-Adó új elektronikus újságról.

Mint arról már az Adó- és Vámértesítőben és a 2019. évi utolsó Periodikában is értesítettük Önöket az Adó- és Vámértesítő lapot, a NAV, mint az újság alapítója 2019. december 31. napjával megszüntette.

Azonban a Saldo Zrt. 2020-ban minden tagszervezete számára megnyitja az elektronikus Adó- és Vámértesítő teljes online adatbázisát, ahol az elmúlt több, mint tíz év tartalmát olvashatják. Az elektronikus újság eléréséhez tagi regisztráció szükséges az adozasitanacsadas.hu oldalon. Az oldalra bejelentkezve kereshetik, böngészhetik a tartalmakat.

Kérjük aktualizálják adataikat és kollégáik elérhetőségeit is.

Köszönjük Önöknek, hogy évek óta hűséges olvasóink és bízunk benne, hogy az Érték-Adó e-újság is segítséget nyújt a napi munkájukban.

2020-01-21

Adótanácsadásra van szüksége? Cége nehezen boldogul a számviteli,
munkaügyi problémákkal? Kérjen tőlünk személyre szabott ajánlatot!

Releváns cikkek

Összes olvasása

Legyen mindig naprakész és értesüljön a legfontosabb változásokról!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!