Tájékoztató a konzultációs napokról - Saldo Zrt. - Saldo Zrt.
SALDO Zrt. logo
Cikkek, hírek

Tájékoztató a konzultációs napokról

Figyelem, ez a cikk több mint egy éve nem frissült!


Tisztelt Ügyfeleink!


2018-ban a megszokott csütörtöki konzultációs napjainkat új kertek közt kívánjuk folytatni.

Konzultációs napjaink célja, hogy lehetőséget biztosítsunk az Önök számára, hogy saját cégüknél, intézményüknél az adott témában felmerülő problémakört megvitathassák adótanácsadónkkal illetve egymással. Nem előadásokra, hanem "kerekasztal" beszélgetésekre invitáljuk Önöket. Az eredményes együttműködés érdekében e szolgáltatásunkat az Ügyfeleink igényeihez kívánjuk igazítani, de ehhez szükségünk van az Önök témajavaslataira.

Kérjük, hogy a jövőben Önök adják meg a konzultációs napokra vonatkozó témajavaslataikat, és a Saldo ezen ajánlások alapján fogja kiválasztani a havi témát, melyről továbbra is a honlapunkon keresztül illetve hírlevél útján tájékoztatjuk Önöket. Felhívjuk figyelmüket, hogy korábbi tapasztalataink alapján az idei évtől a konzultációs napokat a nyári időszakban nem rendezzük meg.

A konzultáció Saldo átalánydíjas szerződéssel rendelkező Ügyfelei részére ingyenes szervezetenként 1-2 fő részére (eredeti szerződése szerint), minden további jelentkező 10.000,- Ft + áfa/fő részvételi díj ellenében vehet részt a konzultációkon.

A jövőben konzultációs napjainkra JELENTKEZNI szíveskedjenek a konzultációt megelőző kedd 16 óráig. Részvételi szándékukat tana@saldo.hu e-mail címre tudják megküldeni.

Felhívjuk figyelmüket, hogy konzultációs napjainkat csak megfelelő létszám esetén tartjuk meg. A konzultációs nap megtartásáról minden jelentkezőnek küldünk visszaigazolást.

Együttműködésüket köszönjük!

 

Saldo Zrt.

Tanácsadó Igazgatóság

 

2018-01-30

Adótanácsadásra van szüksége? Cége nehezen boldogul a számviteli,
munkaügyi problémákkal? Kérjen tőlünk személyre szabott ajánlatot!

Releváns cikkek

Összes olvasása

Iratkozzon fel a Saldo hírlevelére
és mi naprakészen tartjuk adóügyekben!