Bővített tartalommal elérhető a Pénzügyi kimutatások összeállítása kiadvány - Saldo Zrt. - Saldo Zrt.
SALDO Zrt. logo
Cikkek, hírek

Bővített tartalommal elérhető a Pénzügyi kimutatások összeállítása kiadvány

Bővített tartalommal elérhető a Pénzügyi kimutatások összeállítása, elemzése és ellenőrzése, a sikeres mérlegképes vizsga tankönyve!

Tovább a szakkönyvhöz >>

Az új vállalkozási mérlegképes könyvelő képzésben a számvitel, az elemzés és az ellenőrzés három követelménymodulon keresztül kerül oktatásra:

  • Könyvviteli ismeretek,
  • Pénzügyi számvitel és
  • Pénzügyi kimutatások összeállítása, elemzése és ellenőrzése.

A „Pénzügyi kimutatások összeállítása, elemzése és ellenőrzése" című új tankönyvünk hétköznapi nyelvezetével, részletes és körültekintő magyarázataival, kidolgozott példáival és esettanulmányaival, a szakmai igényesség mentén készített rendszerezésével és a jól átgondolt ábráival dolgozza fel a könyv címével azonos megnevezésű követelménymodulhoz kapcsolódó, a Pénzügyminisztérium által kiadott útmutatóban meghatározott szakmai követelményt és tartalmat. A kiadvány gyakorlatorientált feldolgozása pedig lehetővé teszi, hogy az ismeretek elsajátítását követően Ön gyorsan képes lesz a mindennapi gyakorlati munka elvégzésére is.

A könyv szerzői arra törekedtek, hogy segítsék a kapcsolódó tananyag elsajátítását. A szerzők többségének több, mint 20 éves oktatói tapasztalata van a felsőoktatásban és a felnőttképzésben, valamint számos korábban megjelent sikeres tankönyv és példatár szerzői, társszerzői.

Tovább a szakkönyvhöz >>
2023-06-28

Adótanácsadásra van szüksége? Cége nehezen boldogul a számviteli,
munkaügyi problémákkal? Kérjen tőlünk személyre szabott ajánlatot!

Releváns cikkek

Összes olvasása

Iratkozzon fel a Saldo hírlevelére
és mi naprakészen tartjuk adóügyekben!