Kedvencek

Nincs mentett cikke a kedvencekben.

adozasitanacsadas.hu címen elindítottuk a Saldo új tanácsadási oldalát, ahol összegyűjtve, áttekinthető formában érheti el – bejelentkezést követően – az összes ankétvideót, Periodika cikket és online tudásbázist, hanem innét küldjük ki az aktuális ankétmeghívókat is, sőt kizárólag ezen a felületen keresztül érheti el a 2012 évben díjmentesen használható HVG-ORAC JOGKÓDEXET is.

A saldo.hu és az adozasitanacsadas.hu oldalak egy ideig párhuzamosan fognak működni,  terveink szerint 2012 szeptemberétől már kizárólagosan az adozasitanacsadas.hu oldalon lesznek elérhetők a tagi anyagok.

Tovább az adozasitanacsadas.hu-ra

Ön a zártkörű tagi oldalakon jár, de mivel Saldo tagként nem az éves azonosítókódjával lépett be, ezért csak a publikus anyagokhoz férhet hozzá. A teljes eléréshez, amennyiben Saldo tag adja meg az éves azonosítókódját is a bejelentkezés mezőben. Amennyiben nem Saldo tag, a teljes eléréshez válasszon a csomagjaink közül!

Rovat : -, Téma : Költségvetési számvitel, Keresett kifejezés : - , Időszak : -

A saldo.hu oldalon található tartalom a SALDO Zrt. szellemi tulajdona. A saldo.hu oldalak tartalma és struktúrája teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak. A SALDO Zrt. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos a saldo.hu egészének vagy egy részének feldolgozása, értékesítése. A saldo.hu tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - kinyomtathatja vagy elektronikus adathordozóra lementheti, de ezen kívül a saldo.hu bármely részének másolásával, tárolásával, terjesztésével, közlésével, feldolgozásával kapcsolatos minden jog fenntartva. A jogosulatlan felhasználás jogkövetkezményeket von maga után. A SALDO online tudásbázisához kizárólag a SALDO tagok jogosultak hozzáférni. Illetéktelenek számára történő hozzáférés biztosítása sérti a SALDO Zrt. szerzői jogát.